Zážitky z bruslení 3.A

Žáci dostali za úkol napsat zážitky z bruslení na ledové ploše v Rosicích. Slohové práce měli mít minimálně 4 věty, více si přečtěte níže. (Pokud si přečtete všechny práce, dostanete ucelenou představu o našem bruslení:o)

Bruslení

Ve čtvrtek jsme byli bruslit na stadionu v Rosicích. Na bruslení jsme se moc těšili. Bohužel se ukázalo, že skoro všichni bruslit zapomněli. Domů jsme si přivezli malá zranění, ale vůbec nám to nevadilo! (Kačka H.)

Po první vyučovací hodině jsme jeli autobusem do Rosic. Na zimním stadionu jsme se přezuli do bruslí a šli na led. Led byl pěkně uhlazený. Každému šlo bruslení jinak. Někteří byli hodně rychlí, jiní hodně padali. Bruslení se mi líbilo. Těším se na další. (Kuba)

Dne 15.1. jsme jeli bruslit do Rosic. Umím bruslit už dlouho a bruslím už rychle. Bruslil jsem s kamarády. Bruslení se mi líbilo. (Vítek)

Dnes 15.ledna jsem byla se školou na bruslení v Rosicích. Na ledě jsem jezdila jako drak a dělala piruety. Byl tam s námi i pan ředitel. Bruslil jako krasobruslař. Moc se mi to líbilo! (Marcelka)

Dnes jsme jeli se školou na bruslení. Jeli jsme autobusem. Bylo pěkné počasí, svítilo sluníčko. Dnes jsem měla špatný den, protože jsem pořád padala. Ale i přesto se mi dnešní bruslení líbilo. A zjistila jsem, že náš pan ředitel je krasobruslař. (Kačka Ž.)

Jeli jsme do Rosic bruslit. Dlouho jsme čekali, než půjdeme na led. Na ledě jsem potkal pana ředitele. Moc se mi to líbilo a byla sranda. (Pavlík)

Jeli jsme se školou bruslit. Na ledě jsem dva krát spadla. Udělali jsme si společnou fotku. Bruslení se mi líbilo.  (Viki)

Moc se mi to líbilo. Dělali jsme závody. Jezdila jsem s Kačkou a Ivčou. A pak jsme se fotili. (Lucka)

Na bruslení jsem se moc těšila. Naučila jsem svého bratrance bruslit. Hodně se mi to líbilo. Na ledu byla veliká legrace. (Lili)

Jeli jsme na bruslení do Rosic. Někteří žáci si mohli vypůjčit židli. Bruslili jsme jednu hodinu a učili jsme se dvě hodiny. Všichni jsme si to nádherně užili. (Matouš)

Dnes jsme byli bruslit v Rosicích. Někteří bruslili se židlemi. Bruslení mi šlo líp než vloni. Moc se mi tam líbilo. (Fanda)

Jeli jsme autobusem na bruslení do Rosic.  Bruslil jsem poprvé, hodně jsem proto padal. Chtěl jsem se rozjet a natloukl jsem si koleno. Ale přesto mě to moc bavilo. (Honzík)

Na bruslení to bylo prima, pořád jsme jezdili s Fandou. Hodně jsme padali, ale i tak jsme si to moc užívali. Odřel jsem si nohu, ale až tak moc to nebolelo. (Dan)

Já se na bruslení moc těšila, protože jsem si chtěla vyzkoušet, jak mi to jde na ledě. A myslím, že mi to šlo dobře. Když už jsme se s Kačkou H. rozjezdily, tak jsme si daly závod s Františkem a Danem. Vyhrály jsme my holky. Ještě jsme učily bruslit Kačku z béčka, šlo jí to dobře. A potom jsme jeli zpátky do školy. (Deniska)

Bruslení se mi moc líbilo. Cestou v autobuse jsme si povídali o různých věcech, třeba o zvířatech. Když jsme přijeli do Rosic na kluziště, bylo to tam prázdné. A pak jsme nazuli brusle a  chvilku jsme museli čekat. Šli jsme na led a náramně jsem si to užila. (Ivanka)

 

Snímek 103