VZPOMÍNKY NA ŠPANĚLSKO, 5.B

Ačkoli proběhl DEN ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ již téměř před týdnem, stále mezi námi přetrvává atmosféra plná temperamentu a dobré nálady. Pomáhají nám v tom španělské písně, které o přestávkách posloucháme a dozvuky radosti z výhry. Denně ve volném čase tancujeme píseň DESPACITO ve španělském originálu. Stala se pro nás symbolickou. Myslím si, že při jejich tónech si i po letech vzpomeneme na Španělsko a náš projekt, s nímž jsme zvítězili.

V pondělí jsme si pochutnali v jídelně na nádherném a velmi chutném dortu. A právě dnes ráno jsme prezentovali alespoň část naší práce  i paním kuchařkám.

Je před námi důležité rozhodnutí, jak využijeme získanou odměnu. A není to věru lehké. Objevilo se mnoho zajímavých návrhů.

I když jsme z vítězství měli ohromnou radost,  důležitější bylo, že nás práce bavila a dokázali jsme zapojit opravdu všechny děti z našeho kolektivu, včetně paní učitelky.

Děkujeme ještě jednou všem, kteří se na akci podíleli. Přinesla nám pěkné chvilky, na něž nám zůstanou trvalé vzpomínky.

Na fotografiích zavzpomínejte spolu s námi na celý průběh uplynulého týdne a naše prožitky.

Mgr. Jarmila Loudová

Část fotografií (přímo ze dne 21.února) nám poskytla TIV Ivančice, děkujeme.